måndag, mars 31, 2008

Sjukling / Sicky

Jag tänker börja skriva på engelska nu med, så jag kommer ut lite i världen. Har pysslat lite idag, men haft feber, så det har gått dåligt. Eller ja, det har gått bra, men jag har inte orkat så mycket. Jag har gjort klart mammas tant nr 4 och 2 små magneter av filt som jag hittat på själv. Dock med inspiration utifrån. Men jag är nöjd med dom. Har inte tagit någon bild än, men det kommer.

I'm gonna start write in english now, so I can spread myself out in the world. I have done some crafts today, but not that much, as Im having a fever. I finished mums lady nr 4 and 2 little magents, made out of felt. I have gotten inspiration from internet, but Im happy with them. I will take pics and put out.


Nu har jag praktik på FF igen och det känns kul. Vi får väl se om det kan leda till något jobb bara. Sommarjobb vore ju bra om inte annat. Så jag får visa upp att jag har färska kunskaper. :)

I have got a place to have practice on now, my old place FF (a yarn and fabric shop) and that feels good. I just hope it will lead to job, even tho it just is for the summer. It would be nice to show that I have fresh knowledge about working in a shop.

1 kommentar:

ei! kumpel sa...

Hi there!

Thanks a lot for your visit and kind comment :)

Glad you are going to start writing in english, now I can understand!