söndag, augusti 24, 2008

Liten uppdatering - jag ska skärpa mig / Small update - I will do better

Det var ett tag sen jag skrev sist. Det har inte blivit så mycket pysslande på senaste tiden om jag ska vara ärlig. Känns som att jag jobbat mest. Fast det är klart att lite pysslat har det blivit, ingenting som jag har bilder på, då jag är smått seg att fotografera och lägga in bilderna på datorn.
Jag ska försöka skärpa mig.

Its been a while since my last post. And I can say that I havent been doin lots of crafts either. Feels like I have just been working. Of course I have done some crafts, but nothing that I have taken pics of. Im so lazy with that part.
I will try better, I promise.

På tisdag flyttar brorsan in igen, så då kommer det bli lite mer rutin i vardagen, vilket förhoppningsvis betyder mer pysslande. Hur konstigt det än kan låta.
I övrigt har jag inte så mycket mer spännande att tala om. Ja, jag ska börja simma och gå ner i vikt, så ni lär ju få veta hur det går.
Jag har även beställt en stegräknare, för att gå dom där 10 000 stegen varje dag. Försöka iaf. Vi får väl se hur det går med det... När jag jobbar får jag nog massor av steg, men är jag hemma en dag kanske det blir lite mindre.

On tuesday I will get company again, when my little bro moves in with me. It wil be good, as I will get some rutines, and maybe I will craft more. Even if that sound strange.
I dont have so many exciting things to tell. I will start swin and loose weight, so you will get to know about that.
I have also ordered a pedometer, so I can walk thos 10 000 steps a day. I will try at least. Im not sure how it will work out. When I work it will get many steps, but not if Im home one day...

Inga kommentarer: