onsdag, januari 07, 2009

Första färdiga projekt! / First finished project!

Jag har gjort klart ett projekt! Så nu ska jag bara komma på vad jag ska göra med henne.
Dock har ju min japantant legat i nästna ett år, så det var väl på tiden att hon blev färdig. Jag är så stolt. Trots att det blivit småfel, men dom behöver vi inte tänka på. ;)

I have finished one project! Now I just need to figure out what to do with her.
But she has been an UFO for almost a year, so I guess it was time to finish her. Im so proud, even though I had some minor problems. But those are not to be thought of. ;)

Iallafall, här är en bild av henne, så ni kan se vad jag pratar om. Jag tog dock ingen före-bild (hur stavas det egentligen, ett ord ihopsatt, förebild (men en förebild är ju någon man ser upp till) eller är det helt avstavat från varandra? söker lingvistikisten (är det ett ord) här!), men det gör inget, för det viktiga är att hon blev klar under Januari 2009.

Anyway, here is a picture of her, so you can see what I have been finished. I didnt take a before picture, but that doesnt matter. What does matter is that she is finished during January 2009.


2 kommentarer:

Esbe sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Esbe sa...

Jag tror nog att du kan skriva förebild, eftersom det hela ligger i betoningen (tänk på ord som anden och tomten så får du se). Men för att föra fram lite tydligare hur du menar är det helt okej med ett - i, tycker lingvistEN :)

Jag tycker hon är helt otroligt vacker, du kan få rama in och skicka till mig i 26årspresent ^^