måndag, januari 05, 2009

One project a month - challenge

Jag har gått med i en utmaning. Vi får väl se om det blir något av det dock.. Förhoppningsvis blir det lite peppning. Grejen är att man ska försöka att göra klart ett projekt varje månad, ett UFO (unfinished object), en WISP (work in slow progress) eller ett helt nytt projekt.
Men man ska inte känna någon press, utan bara för skojs skull.

Jag som alltid har tusen projekt på gång borde ju kunna göra nåt i den här utmaningen tycker man. Fast jag vet inte vart jag ska börja riktigt.
Tänkte dock göra klart ett UFO/WISP varje månad, så jag får bort något ur min hög med grejor.

Så bara för det har jag plockat fram mina korsstygn igen. Dom kommer och går, ibland som en jojo. Men nu håller jag på att avsluta min japanska dam som legat i ungefär ett år.
Det känns väldigt bra, för nu är det inte mycket kvar. Det som kommer ta lite tid är ju alla efterstygn man ska sy för effekt.
Det känns även bra att korsstygnsbrodera igen. Bild kommer bara hon är färdigbroderad. Sen gäller det ju bara att komma på vad jag ska göra av henne, men det blir en annan femma.

Har även insett att jag inte riktigt kommer göra en grej som jag sagt jag ska göra. Har möster till en quilt som heter Nice People Nice Things, där man broderar en massa rutor med grejor och text på, och det är gjort så man kan göra en ruta i veckan. Men jag tror inte jag kommer göra det.
För det kändes så bra att brodera på den japanska tanten bara för min skull. Inte för att någon visste att jag höll på med henne och vill se hur hon ser ut eller så. Bara för att jag vill.
Så jag kommer att brodera alla dessa rutor, för jag ska göra täcket, men jag vet inte om jag gör en i veckan. Kanske blir så att jag gör 4 i slutet på varje månad, eller ingen alls eller en hel drös.

Det som händer det händer, och det är ju faktiskt meningen att jag ska njuta av det jag gör och inte bara broderar för sakens skull...

Så peppa gärna, för det är ju alltid kul, så får vi se vad som händer. Har så många grejor jag vill göra i år, och redan nu vet jag inte hur jag ska ha tid att göra allt, samt hinna jobba, läsa och leva. Förutom att blogga så ni får veta vad som händer. ;)

2 kommentarer:

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色