fredag, juli 11, 2008

En liten uppdatering / A little update

Jag har börjat sy björnar igen. Det känns bra. Det är kul igen! Så just nu väntar jag på ett litet paket från Usa, från Sassybears. Jag hoppas det kommer idag. :)


I have started sewing bears again. It feels good. Its fun agian! So at the moment, Im expecting a parcel from the States, from Sassybears. I hope it will arrive today. :)


Annars händer inte så mycket, jag pysslar på i den mån av tid jag har. Eller i mån av lust. Har massor av tid, men när jag inte gör så mycket, blir det inte så mycket pysslat heller. :S Det är konstigt, för man tycker ju att när jag har massor av tid, så borde jag pyssla med, men icke.


It doesnt happens that much otherwise, I craft when I have time. Well, when I feel for it. I got lots of time, but when I dont do much, I dont craft either. :S Its strangre, I think when I have lots of time I should craft, but no.


Imorrn åker jag till Ramsele, för att hälsa på där hemma en sväng. Och där kommer det bli lite pysslat. Ska bli skoj.


Tomorrow Im going to Ramsele, to visit my family. And when Im there it will be crafting time. It will be fun.


Jag läser en hel del nu. Försöker korta av min att-läsa-lista. Det går rätt bra. Det är så lätt att bara sätta sig och läsa när man inte har lust med något annat.


I read alot these days. Trying to shorten down my to-read-list. And Im doing pretty well. Its so easy to just sit down and read when you are bored.Min lilla ormbebis. :) Är han inte söt?

My little babysnake. :) Isnt he cute?

1 kommentar:

Skaparstigen sa...

Ja, jättesöt! Och det med björnar låter spännande. Är det en sån som är på stora bilden längst upp? Har du gjort den?