onsdag, mars 05, 2008

Kreativitet?

Följande text kommer från svenska Wikipedia;
Kreativitet är när man har förmågan att hitta på saker, använda sin fantasi och göra något med den. Det kan handla om uppfinningar, hantverk eller till och med undervisning.

Jag satt nämligen igårkväll och funderade över kreativiteten. Och hur mycket kreativ jag är. Jag har lite bråttom nu på morgonen, men kände att jag vill få ut mina tankar.
Om jag bara gör grejor av andras mönster, är jag då kreativ? Visst, om jag gör efter någon annans mönster, men ändrar lite här och där, så den inte ser ut som efter mönstret, då har jag varit kreativ.

Men som sagt, om man bara gör efter andras mönster, till exempel amigurumi. Jag har gjort en del nu, och jag förstår hur det är uppbyggt, men jag har inte gjort något eget mönster, jag vet inte ens om jag skulle lyckas så bra med det. Är jag då kreativ-lös (i brist på bättre ord) när jag bara virkar efter redan existerande mönster?

2 kommentarer:

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區