torsdag, november 06, 2008

Fladdermus och garner

Här är min senaste skapelse, dock inte mitt eget mönster. Du hittar mönstret hos www.mochimochiland.com Gjorde ju lite fel där i början, vilket man kan se lite grand av här. Tänkt inte på att när man stickar på strumpstickor så behöver man inte göra aviga varv, utan det är bara att sticka på. Men nu vet jag det tills nästa gång.
Jag skyller på att jag aldrig stickat på strumpstickor förut, och bara en gång på rundstickor. ^^
Här är den lille, hängandes uppochner, precis som fladdermöss gör. :)

Några av alla mina garner som jag måste börja göra nånting med. Det är lite blandat här av Freja (Svarta Fåret), Jubileumsgarn (Svarta Fåret) och Plus (Schashenmeyer). Alla tre sorter är av akryl. Det syns lite dåligt vad det är för färger, då svart, mörkbrunt och grafitgrå ser svarta ut alla tre.
Har fått en ny idé idag, då jag såg såna fina mormorsrutor på www.flickr.com . Jag kanske ska försöka göra en filt, eller en halsduk, eller en liten väska av rutor. Och det finns ju så många olika sorter.
Det önskar jag mig i julis, eller födelsedagspresent. En bok med massor av olika mormorsrutor, eller Granny squares som dom heter på engelska. Tror det finns fler böcker på engelska än svenska.
Bara ett litet tips sådär... ;)


2 kommentarer:

Susie sa...

I love the bat. I visited the website and thought the patterns were hilarious. I've bookmarked it for future use. Thank you for sharing :)
Susie

Esbe sa...

Underbar fladdermus! :)