tisdag, november 18, 2008

Vinnare!

Ibland har man mycket tur! Jag var med i en liten tävling på en blogg jag läser regelbundet, http://www.skaparstigen.blogspot.com/ . Hon lottade ut 5 små röda hjärtan som hon har virkat, och jag tänkte att dom var ju för hemskt söta, kan ju vara fint som julpynt. Och tiden gick och så kom dragningen, och gissa vem som vann? Jo, lilla jag! :)Så mina hjärtan kom i torsdags, är dom inte söta?


Men tror ni det räcker med det? Nejdå, här kom det paket i massor! Jag fick två paket till, förutom dessa hjärtan. Ett var en kokbok som jag blev förvånad över, hade nämligen köpt hårdbröd (från Wasa) och tagit en liten folder med tre recept för hårdbröd. Tänkte att det kunde vara kul att göra nåt annat än en vanlig macka. Så såg jag att Wasabröd hade en tävling där man kunde vinna boken med recept, gjord av en amerikansk snubbe. Nackdelen var att man skulle skriva en slogan, vilket inte är min starka sida. Men jag fick ihop nåt, och vann ju tydligen boken.
Så var det ju ett till paket. Jag kände inte igen vart det kom ifrån (någonstans i Usa) och öppnade det, hittade ett litet kort med en hälsning, men förstod inte alls vart det kom ifrån. Funderade ifall jag hade tävlat på någon annan blogg, men njae, inte riktigt... Till slut slog det mig, det var ju från Vinter-swapen på craftster.org ! Dom gjorde det som en dragning, så ingen visste vad man skulle få, och det var lite skojigt faktiskt. Så jag fick en löpare, 4 glasunderlägg samt en liten fågel som tjejen hade sytt. Både duken och glasunderläggen är vändbara, så jag ska väl se om jag inte kan ha det framme över julen, och göra det lite juligare hos mig iallafall. :)Så jag var nöjd med den dagens postskörd! ;)

2 kommentarer:

Esbe sa...

Åhå! Grattis!

Skaparstigen sa...

Så bra att de kom fram ordentligt! Och kul med flera vinster på samma dag, ketchupeffekten kanske?