söndag, januari 25, 2009

Böcker...

Ja, sen sist har jag ju läst ut några böcker, men inte har jag skrivit så mycket om dom. Funderar på om man ska göra en till blogg, helt inriktad på böcker? Kanske... Tåls att funderas på.

Iaf, så hittade jag en liten enkät på www.bokhora.se så jag tänkte att i brist på mer spännande att skriva om, så kan jag iaf svara på den, och komma med ett nytt inlägg på en gång. :)

1. Vilka författare köper du alltid i inbundet (dvs, snabbt efter boken kommit ut)?
Oj, det finns nog inte någon jag köper på en gång, så... Däremot så försöker jag köpa Janet Evanovich böcker, Charlaine Harris böcker och Stephen Kings böcker.

2. Vilka författare har du flest böcker av i bokhyllan?
Stephen King och Janet Evanovich står nog högst upp på den listan, sen Dean Koontz.

3. Vilken var den senaste boken någon tipsade dig om, och vad tyckte du om tipset? Var blev du tipsad, om det var en blogg?
Senast tipsad bok fick jag genom en swap. Och det var inte bara en bok, utan en hel lista på 100 böcker. Och jag fick flera listor, varav en del såg väldigt intressanta ut, och en del inte. Har dock inte kollar igenom alla listor riktigt ännu.

4. Vilken var den senaste boken du gav bort? Mottagande?
Den senaste boken jag gav bort, var en seriebok. Alltså tecknad serie. Det var i julklapp till min lillebror, och mottagandet blev väldigt bra. Han blev väldigt glad!

5. Har du några biblioteksreservationer just nu?
Nej, ingen alls just nu. Men jag var på bibblan för inte så länge sen, och det var ett tag sen sist, så det blev några böcker lånade faktiskt.

6. Vilken bok/böcker läser du just nu?
Har precis läst ut Kristin Hannah's Angelas dotter. En bra bok som stannar i min bokhylla. Och nu påbörjar jag Stephen King's Vargarna i Calla. Det blir nog spännande kan jag lova! :)

1 kommentar:

Madelene Nattfrost sa...

Åhå, den här listan tjuvar jag...